Randivonal társkereső

Azonosítás sikeres!
Facebook fiókodat összekötöttük a Randi-vonal tagságoddal. Legközelebb már be fogsz tudni lépni a Facebook fiókoddal is.
Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:
Elfelejtett jelszó
Amennyiben a megadott email cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor elküldtük oda a jelszó emlékeztetődet. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!

Regisztrálj ingyen!

A Te nemed:
Add meg a nemed!
Kit keresel?
Add meg, hogy kit keresel!
E-mail címed:

Szerelmi Horoszkóp

Vízöntő

(január 21. – február 19.)

Levegő jegy. Pozitív töltésű levegőjegy, és mint olyan, intellektuális, sokoldalú és szereti a változatosságot. A vízöntőre jellemzi, hogy tudja ki ő és mennyit ér, s bár öntörvényű, liberális gondolkodású, szellemi és művészi érdeklődésű, sokoldalú személy. A jegy szülötteire jellemző továbbá, hogy könnyen felindulnak, de hamar megbocsátanak és visszanyerik vidám kedélyállapotukat. Kreatív személyiségüknek köszönhetően harmonikus légkört teremtenek maguk körül, mind a munkában, mind a magánéletben. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A vízöntő nő kapcsolataiban őszinte, folyamatosan partnere kedvében igyekszik járni, eszményíti a szerelmet, ám ha úgy érzik, nem értékelik eléggé, gyorsan továbblép…

Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára

Pozitívumok

 • jó emberismerettel rendelkezik
 • hűséges barát, bármikor lehet rá számítani
 • társasági ember, szereti a mély beszélgetéseket
 • szerelmében, párkapcsolataiban is fontos számára a barátság
 • párjában szellemi társat keres
 • nyitott és könnyen feltalálja magát

Negatívumok

 • a családot nem tartja igazán fontos köteléknek
 • könnyen tovább áll, ha párkapcsolata problémássá válik
 • képtelen engedni az igazából
 • kiszámíthatatlan
 • örökös lázadó, konok

Melyik jegy illik hozzá a legjobban?

Ikrek

- május 22. – június 22.

Remek páros! A szexuális vonzalom mindkét részről erős, és attól sem kell tartaniuk, hogy kapcsolatuk unalmassá válna. Önfeledt és szenvedélyes szerelmet élnek meg együtt, jól kiegészítik egymást, hiszen azonos hullámhosszon rezegnek...

Mérleg

- szeptember 24. – október 23.

A Vízöntő és a Mérleg kapcsolatukban tökéletesen kielégítik és kiegészítik egymást. A Mérleg érzékisége és a Vízöntő erotikus töltete összeillő párost alkotnak...

Vízöntő + Kos

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

A Vízöntőt az egyik legintelligensebb jegynek tartják, a Kost pedig a legaktívabbnak. Ebből a párosból sok jó dolog születhet és egészen nagy szerelem szövődhet közöttük. Soha nem unatkoznak, mert a Vízöntő inspirálja a Kost, aki pedig cselekvésre készteti a Vízöntőt. A Kos azonban beleeshet abba a hibába, hogy azt gondolja, teljesen megkapta és magáévá tette már a Vízöntőt, pedig ez nem ennyire egyszerű feladat. A Vízöntőhöz ész és intellektus kell, főként ezen az úton lehet hozzájuk igazán közel kerülni. Kettőjük párkapcsolata mégis azért lehet tartós, mert mindkettőjük számára fontos a szabadság, így ezt a megfelelő mértékben tudják biztosítani egymásnak.

Tovább a Kos jegyhez

Vízöntő + Bika

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Két roppant intelligens jegy, mégsem férnek meg egymás mellett. Ha létrejön közöttük a szerelem, akkor az az „ellentétek vonzzák egymást” jeligén működhet. A Bika magabiztos és őszinte természete eleinte tetszik a Vízöntőnek, aki azonban könnyen kiismeri párját és unalmassá válik számára hosszútávon. A Vízöntők meghódításához eredeti udvarlás szükséges, a Bika pedig kissé lusta ehhez. A Vízöntő szereti az izgalmakat, a változatosságot, a Bika viszont az állandóságban érzi magát otthon és biztonságban, ezért nem is tud teljesen megbízni a Vízöntőben. Emellett a Bika birtoklási vágya kifejezetten zavarja a Vízöntőt. Ha tipikus Bika és Vízöntő párosról van szó, kapcsolatuk nemcsak problémás, de rövidtávú is.

Tovább a Bika jegyhez

Vízöntő + Rák

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Alapvető különbségük jól megmutatkozik abban, hogy míg a Rák szereti a régiségeket és érdeklődik a múlt iránt, a Vízöntő általában csak előre néz és a jövőt tartja szem előtt. Nem csoda, ha így csak ritkán látják meg egymást. Ez a kapcsolat nehéz választás a Rákoknak és a Vízöntőknek is. A Ráknak otthonhoz kötöttségét, a Vízöntőknek szabadságát kell kicsit feláldoznia a másikért. Két különböző irányba igyekeznek, ez pedig nem sok jóhoz vezet. Persze olyan is van, amiért szeretik egymást: a Rák tiszteli az értékeket, a Vízöntő pedig a Rák fantáziáját és érzelemdús világát. Ellentéteik azonban hamar kiéleződnek, így nem biztos, hogy ez a páros egymás mellett fogja leélni az életét.

Tovább a Rák jegyhez

Vízöntő + Ikrek

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Remek páros! A szexuális vonzalom mindkét részről erős, és attól sem kell tartaniuk, hogy kapcsolatuk unalmassá válna. Önfeledt és szenvedélyes szerelmet élnek meg együtt, jól kiegészítik egymást, hiszen azonos hullámhosszon rezegnek. Ráadásul mindketten benne vannak minden őrültségben, kalandban, játékban. Bár mindketten szeretnek néha külön utakon járni, mert igénylik a szabadságot, nem kérik egymástól számon az egyedül töltött perceket. Önálló természetükhöz tartozik, hogy nem függnek a másiktól, éppen ezért működhet hosszú távon is. Míg más jegyek esetében a távolság rombolja a kapcsolatot, náluk ez fordítva van, kifejezetten építi.

Tovább a Ikrek jegyhez

Vízöntő + Oroszlán

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Mindketten vezéregyéniségek, bármennyire is hihetetlen ez az Oroszlán számára. És ez a kettőjük közötti fő problémaforrás. Ha ők ketten összekerülnek, az csak azért lehet, mert az ellentétek (néha) vonzzák egymást. Az Oroszlán érdeklődését felkelti és kissé fel is bosszantja, hogy a szabad szellemiségű Vízöntő cinikusan szemléli a személyi kultuszát és egoizmusát, a Vízöntőnek ennek ellenére mégis imponál, ha az Oroszlán figyelme ráirányul. Nem lenne meglepő, ha szerelmük hosszú civakodásból és egymást maró gúnyból pattanna ki, teljesen váratlanul. Mivel nehezen szerzik meg egymást, ez kölcsönös tiszteletet vált ki belőlük. Ha félre tudják tenni saját büszkeségüket, remek párost alkothatnak.

Tovább a Oroszlán jegyhez

Vízöntő + Szűz

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Annak ellenére, hogy van némi közös e két jegyben, nem könnyű kapcsolat, nehezen csiszolható össze. Mindketten szeretik a szép és rendezett dolgokat, de mindketten másban látják és találják meg a harmóniát. Az ellentét azonban vonzó lehet először, és a Szüzet ámulatba ejti a Mérleg életfelfogása, aki pozitív, okos és könnyed. Aztán az idő múlásával mindez már nem lesz annyira vonzó számára. A Mérleg pedig szereti a Szűz precizitását, realitását és rafinériáját a mindennapi élet területén. A szerelem multával azonban nála is problémássá válnak ezek a jó tulajdonságok: bosszantó rendmániává, túlzott pontossággá és garasoskodássá. Hosszú távon nem valószínű, hogy együtt maradnak.

Tovább a Szűz jegyhez

Vízöntő + Mérleg

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

A Vízöntő és a Mérleg kapcsolatukban tökéletesen kielégítik és kiegészítik egymást. A Mérleg érzékisége és a Vízöntő erotikus töltete összeillő párost alkotnak. Bár a vízöntő makacs természetű, a diplomata Mérleg pontosan tudja, hogyan tudja megkerülni párja konokságát, és rábírja a kompromisszumkötésre. Mindketten imádnak társaságban lenni, rengeteg barátjuk van, és könnyen feltalálják magukat minden helyzetben. Bár kapcsolatuk boldog és csaknem minden területen kiegyensúlyozott, szexuális életük nem az igazi, de ennek ellenére akár életre szóló kapcsolat is lehet kettejük szerelméből.

Tovább a Mérleg jegyhez

Vízöntő + Skorpió

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Amilyen gyorsan képes a szerelem fellángolni közöttük, olyan hamar el is ég – legalábbis a Vízöntő részéről mindenképpen, amit kiismeri a Skorpió természetének árnyoldalait. A Vízöntő okos és független jegy, szereti az életet, de nem társfüggő. Neki szüksége van a személyes szabadságára és nem bírja, ha folyton ellenőrzik, utánajárnak, féltékenykednek rá a magánéletében. A Skorpió nagyon tud szeretni és egy idő után szenvedni fog a Vízöntő függetlenségétől. Egy idő után bizalmatlanok lesznek mindketten, ami megmérgezheti a kapcsolatukat.

Tovább a Skorpió jegyhez

Vízöntő + Nyilas

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Nagy szerelem alakulhat ki közöttük. A Nyilas egyenes és becsületes jellem, a Vízöntő okos és jövőbe néző, jó párost alkothatnak együtt. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. A Vízöntőnek imponál a Nyilas dinamizmusa, humora, a Nyilas pedig rajong a Vízöntő eredeti, máshoz nem hasonlítható jelleméért. Mindketten energikusak és sok a hasonló tulajdonságuk, ha odafigyelnek saját hibáikra (például arra, hogy szabadságigényük és kalandvágyuk ne menjen a párkapcsolat rovására), hosszú távon együtt maradhatnak.

Tovább a Nyilas jegyhez

Vízöntő + Bak

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Mindkettőjük részéről nagy türelemre lesz szükség, ha egymással szeretnének kezdeni valamit… Alapvetően különböznek, de ez még nem jelenti azt, hogy ne alakulhatna jól a kapcsolatuk. A Nyilasnak a hódításhoz lesz majd szüksége a türelemre (a Bak ugyanis nehezen enged közel magához bárkit is), a Baknak pedig a Nyilas hevesebb természetét kell majd ügyesen kezelnie. A Nyilas szabadabb, mozgalmasabb életet élne szíve szerint, mint ahogy az a Bakkal lehetséges. Ha szerelmesek lesznek egymásba, a Nyilas csodálja a Bak határozott egyéniségét, a Bak pedig vonzódni fog a Nyilas dinamizmusához. Idő múltával azonban jönnek az ellentétek, amelyek feszültséghez vezetnek kettejük között. A Nyilas, ha nem engedik menni és élvezni az életet, akkor titokban fogja megtenni, ami a Bak nehezen megszerzett bizalmába kerül számára…

Tovább a Bak jegyhez

Vízöntő + Vízöntő

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Két Vízöntő kapcsolata minden esetben extrém kimenetelű. A Vízöntő férfi úgy udvarol, hogy nehéz neki ellenállni, hisz még a csillagokat is lehozza az égről imádottja kedvéért. Amit, és akit kinéz magának, azt meg is szerzi – egy másik Vízöntővel pedig abszolút nincs nehéz dolga. Mivel mindketten spontán típusúak, nem nyújtják túl sokáig az ismerkedést, de nem valószínű, hogy a kapcsolatuk hosszú távra szól, mert mindkettejüket a függetlenség vágya hajtja. A Vízöntőkhöz sokkal ragaszkodóbb társ illik, aki ellensúlyozza szabadságvágyukat. Szexuálisan teljes összhang van köztük, mindketten szeretik a változatosságot, így mindig valami újat keresnek, amivel meglephetik párjukat.

Tovább a Vízöntő jegyhez

Vízöntő - csillagjegyű társkeresők a Randivonalon

Még több Vízöntő csillagjegyű női társkereső
Még több Vízöntő csillagjegyű férfi társkereső

Vízöntő + Halak

Szexuális vonzalom:
Hosszú távú kapcsolat:

Bár a Halak közvetlenül a Vízöntőket követik a születési sorrendben, mégis két nagyon különböző jegyről van szó, így párosuk sem gyakori, általában nem is keresik egymás társaságát. Mindkét jellemet más-más anyagból gyúrták. A Vízöntőket az egyik legokosabb jegynek tartják, a Halakat pedig a legérzékenyebbnek. A Vízöntő jó üzleti érzékkel van megáldva, a jövőbe néz, ez a Halak hasznára lehetne, ám mégsem tudják jól összeilleszteni erényeiket. A Vízöntőknek bár tetszik a Halak művészi érzéke, kreativitása és fantáziavilága, hosszú távon túl sok számára az az érzelmi mennyiség, mélység és talajtól való elrugaszkodás, ami a Halakat jellemzi. A Halak ráadásul vonzódnak a múlthoz, a régiségekhez, és kissé konzervatív típusok. A Vízöntőnek fontos a függetlenség és az autonómia, a Halak hidegnek érezheti a Vízöntőt, akinek kissé terhessé válik idővel a Halak nagy érzelmi igénye.

Tovább a Halak jegyhez
Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára
bezárás

Elfelejtett jelszó